Onze aanpak

inventory_2 Inventarisatie 1
description Offerte 2
desktop_windows Inrichten 3
inventory Testen 4
done Livegang 5

Met onze aanpak zorgen we voor een koppeling die volledig aansluit op jouw proces.

Stap 1

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatie kijken we altijd naar de “vraag achter de koppeling”. Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Stap 2

Offerte

De best passende oplossing verwerken we in een overzichtelijke offerte waarin de koppelingen en bijbehorende kosten worden toegelicht.

Stap 3

Inrichten

Na akkoord, gaan wij aan de slag met de inrichting van jullie koppeling. Alle koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform.

Stap 4

Testfase

Wanneer de koppeling gereed is, zetten we deze in een testomgeving klaar. Nu kan er door jullie getest gaan worden, waarna wij feedback kunnen verwerken. Op dit moment krijg je ook toegang tot ons koppelplatform. Het dashboard geeft een overzicht van de status per koppeling. Ook worden eventuele foutmeldingen getoond.

Stap 5

Livegang & support

Nadat de testfase succesvol is afgerond wordt de koppeling definitief opgeleverd. We stemmen gezamenlijk een datum voor live-gang af. Hierna volgt de overdracht naar onze support afdeling. Wij monitoren dagelijks jouw koppeling en grijpen in waar nodig. Ook bij updates van de systemen zorgen wij dat de koppeling blijft werken. Wanneer je ondersteuning wilt dan zijn onze support medewerkers bereikbaar.

Meer weten?

Samen sparren of een demo?

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie