U bevindt zich hier: Over ons
Over ons

Over ons

Wij helpen iedere dag ondernemers verder met het realiseren van hun doelen, meetbaar in termen als rendement en klanttevredenheid. Dit doen we door onze kennis op gebied van procesverbeteringen, optimale inzet van ICT-middelen en business intelligence te combineren. Graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn improvit, verbeter-professionals.
Ervaren ICT-professionals en business consultants

Improvit bestaat uit team van gedreven professionals. Ieder vanuit zijn eigen specialisatie maar gericht op dat ene doel: meer rendement halen uit een onderneming.

Wij overzien het complete plaatje en denken graag met u mee. We gaan verder dan het het leveren van een oplossing. Samen met u gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem.

 

Logo ImprovIT
Meer over ons
'We merkten dat veel ondernemers aangeven onvoldoende grip op de zaak te hebben en dat ze worstelen met de juiste inzet van software oplossingen. Laat dit juist onze kracht zijn. Dit is de reden waarom we improvit zijn gestart.'
Ontstaan

In het verleden hebben we als team binnen een aantal ondernemingen samen gewerkt. Vanuit deze tijd is het idee ontstaan om een eigen onderneming te starten. Met de kennis die we opgedaan hebben kunnen we ook andere ondernemingen helpen.

Onze kracht

Ieder van ons heeft zijn eigen focusgebied, denk aan procesverbetering, ICT consultancy, software-ontwikkelingen en business intelligence. Deze mix van kennis maakt ons een complete partij. We kunnen voor een klant daardoor echt toegevoegde waarde leveren door een totaal oplossing neer te zetten.

De kracht van een team. Twee weten meer dan één. Verschillende invalshoeken, hetzelfde doel. Dat is onze kracht. Dat maakt ons uniek.
Vacature
PHP Software Developer
Datum 09.03.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Ben jij een leergierige developer, die al wat ervaring heeft met PHP/Javascript en de frameworks Laravel en AngularJS? Wil jij groeien in een bedrijf dat aandacht heeft voor jou en jouw kennis en kunde? Dan zijn wij een leuk bedrijf voor je. Bij improvit kun je rekenen op een open, sociale sfeer, goede begeleiding, flexibiliteit en een hoop plezier. Bekijk vacature »

Vacature
Ervaren Business Consultant ( Fulltime )
Datum 06.03.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Samen met de klant op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en vervolgens een passende oplossing implementeren. Daar wordt je blij van. Natuurlijk heb je affiniteit met processen en software oplossingen en werk je op HBO-niveau. Jij weet als geen ander de brug te slaan tussen business en IT. Bekijk vacature »

Vacature
Junior .NET software developer (fulltime)
Datum 03.02.2018 | Geplaatst door Rutger | Facebook Twitter

Als Junior .NET ontwikkelaar werk je de ene dag aan moderne applicaties voor onze klanten. De volgende dag ontwikkel je een maatwerk koppeling. Dit alles in nauwe samenwerking met de klant en onze business consultants. Bekijk vacature »

scrollTop