De AFAS Shopify koppeling die aansluit op jouw proces.

 • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
 • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
 • Passende oplossing, standaard of aangepast.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - Shopify koppeling voor je doen?

Voor deze koppeling kan er gekozen worden uit een aantal standaarden. Hieronder geven we een overzicht van de meest voorkomende koppeling bij onze klanten. Natuurlijk is de koppeling tussen AFAS en Shopify volledig naar wens in te richten zodat deze perfect aansluit op jouw proces.
Shopify Logo
Producten
double_arrow

Artikelen

Verkoopprijzen
double_arrow

Verkoopprijzen

Voorraden
double_arrow

Voorraden

Orders
double_arrow

Verkooporders

Klanten
double_arrow

Verkooprelaties

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van Shopify naar AFAS.

€ 89,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 995,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Inclusief monitoring & onderhoud

Uitgebreid

2-way koppeling.

€ 129,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.995,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Producten
 • Product Varianten
 • Voorraad
 • Inclusief monitoring & support

Aangepast

Koppeling die aansluit op jouw proces.

Prijs op aanvraag

In dit pakket:

 • Eigen wensen

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast de bovenstaande standaard pakketten kunnen wij de AFAS - Shopify koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering.”

Meer weten?

Neem contact met ons op

AFAS koppeling Shopify

Miljoenen webwinkels wereldwijd draaien op het platform Shopify. Gebruikt jouw bedrijf beide platforms, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. We vertellen je hier namelijk alles over de AFAS-Shopify koppelingen van Improvit, waarmee je de order- en crm-processen binnen jouw bedrijf optimaliseert. De naadloze gegevensoverdracht zorgt voor meer efficiëntie en een betere interne samenwerking. Zo kun je mensen en middelen vrijmaken om je producten te promoten, topservice te leveren en je webshop te laten groeien. Zullen we beginnen?

Wat biedt onze AFAS-Shopify koppeling?

Het handmatig overzetten van gegevens is verleden tijd; onze AFAS-Shopify koppeling zorgt voor een naadloze uitwisseling tussen deze systemen. Hiervoor hebben wij een schat aan standaard koppelingen ontwikkeld, waaruit wij een op maat gemaakt pakket voor je samenstellen. Enkele van de meestvoorkomende koppelingen die we voor onze klanten implementeren zijn:

 • Artikelen vanuit AFAS worden als Producten in Shopify geimporteerd
 • Verkoopprijzen in AFAS en Shopify worden naadloos uitgewisseld.
 • Ditzelfde geldt voor voorraden.
 • Orders die in Shopify binnenkomen, gaan als Verkooporders het AFAS-systeem in.
 • Klanten in Shopify worden als Verkooprelaties in AFAS opgeslagen.

Waarom kiezen voor Improvit?

Zowel AFAS als Shopify zijn essentiële onderdelen van je webwinkel. Door deze systemen te laten koppelen, maak je een grote stap in efficiëntie en procesoptimalisatie. Bij Improvit hebben we de volledige focus op AFAS en het maken van koppelingen met andere bedrijfssoftware. Alle AFAS koppelingen lopen via ons beproefde koppelplatform en worden continue door ons gemonitord. Onze specialisten kennen alle ins & outs van de systemen en zorgen dat je orderprocessen gestroomlijnd verlopen tussen beide systemen.

Directe samenwerking met AFAS

Dat onze koppelingen veilig en betrouwbaar zijn, bewijst de officiële erkenning van de koppelingen door AFAS, met wie we een rechtstreekse samenwerking hebben. We komen zelf ook uit de retail en weten met welke uitdagingen webshops zoal te maken hebben. Zullen we eens verkennen hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren in een vrijblijvend gesprek?

AFAS koppeling met Shopify: Online demo

Meer efficiëntie en minder foutgevoeligheid door het elimineren van handmatige gegevensoverdracht; dat is ook voor jouw webwinkel een goed idee! We laten graag zien hoe het werkt in een online demonstratie. En als je alvast benieuwd bent naar onze werkwijze, dan lichten we graag ons bewezen succesvolle stappenplan toe. Maak tijd en middelen vrij om je webshop te laten groeien met een AFAS-Shopify koppeling door Improvit.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie