De AFAS WooCommerce koppeling waarmee je tijd overhoudt.

 • Bespaar tijd en geld
 • Geen handmatige werkzaamheden
 • Je informatie altijd up to date
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - WooCommerce koppeling voor je doen?

Voor deze koppeling kan er gekozen worden uit een aantal standaarden. Hieronder geven we een overzicht van de meest voorkomende koppeling bij onze klanten. Natuurlijk is de koppeling tussen AFAS en WooCommerce volledig naar wens in te richten.
Woocommerce logo
Producten
double_arrow

Artikelen

Verkoopprijzen
double_arrow

Verkoopprijzen

Voorraad
double_arrow

Voorraad

Bestellingen
double_arrow

Verkooporders

Klanten
double_arrow

Verkooprelaties

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van WooCommerce naar AFAS.

€ 39,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 495,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Inclusief monitoring & support

Uitgebreid

2-way koppeling.

€ 59,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.495,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Producten
 • Product Varianten
 • Verkoopprijzen
 • Voorraad
 • Inclusief monitoring & support

Premium

Prijzen en kortingen per klant (B2B).

€ 89,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.995,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Producten
 • Product Varianten
 • Verkoopprijzen per klant
 • Verkoopkortingen per klant
 • Voorraad
 • Inclusief monitoring & support

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast de bovenstaande standaard pakketten kunnen wij de AFAS - WooCommerce koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering. ”

Meer weten?

Neem contact met ons op

Wat kan de AFAS – Woocommerce koppeling?

Met een koppeling tussen AFAS Profit en Woocommerce zorg je ervoor dat beide systemen direct met elkaar kunnen communiceren. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, is hiermee verleden tijd.

Mogelijkheden AFAS – WooCommerce koppeling

Wanneer je WooCommerce gebruikt in combinatie met AFAS moet er veel administratieve data handmatig ingevoerd worden. De AFAS WooCommerce koppeling automatiseert dit proces. Zo worden orders vanuit WooCommerce automatisch in AFAS gezet als verkooporders of balie-/directfacturen. Ook worden artikelen en de bijbehorende voorraad automatisch gesynchroniseerd. Verder worden nieuwe klanten automatisch aangemaakt in AFAS als verkooprelatie. Dit resulteert in tijdbesparing en voorkomt invoerfouten. Mocht je behoefte hebben om in contact te komen met een gebruiker van onze AFAS-WooCommerce koppeling, laat het gerust weten.

Onderscheidend platform voor AFAS koppelingen

Voor het inrichten van de AFAS Woocommerce koppeling maken we gebruik van ons eigen improvit koppelplatform. De voordelen van dit platform zijn:

 • Dashboard met status en foutmeldingen & e-mailnotificatie
 • Proactieve monitoring door improvit
 • Onderhoud en doorontwikkeling inbegrepen
 • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen
 • Bewezen stappenplan voor een succesvolle samenwerking

Wij geloven niet in een universele AFAS WooCommerce koppeling. Jij hebt als klant jouw eigen wensen. Door de inzet van ons eigen platform kunnen we snel en eenvoudig tot de juiste koppeling komen en met het hanteren van onze beproefde stappenplan zorgen we voor een snelle en foutloze realisatie van de AFAS koppeling.

Je kunt altijd rekenen op onze support

Het goed functioneren van iedere AFAS-WooCommerce koppeling is essentieel, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom worden alle koppelingen continue door ons gemonitord. Mochten we zien dat een koppeling problemen ondervind, worden deze direct proactief door ons verholpen. Op die manier hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Daarnaast hebben wij een eigen support afdeling die je altijd op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 kunt bereiken mochten jullie tegen problemen aanlopen.

FAQ: Vragen en antwoorden over AFAS-WooCommerce koppeling

Ben je op zoek naar meer informatie over de AFAS-WooCommerce-koppeling van improvit? Gebruik je AFAS en WooCommerce en ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Of heb je al besloten om de koppeling te gebruiken en wil je weten welke functionaliteiten er beschikbaar zijn? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over improvit’s AFAS-WooCommerce koppeling.

Hoe werkt de AFAS-WooCommerce koppeling?

De AFAS-WooCommerce koppeling is een geautomatiseerde verbinding tussen je AFAS Profit en WooCommerce, waardoor gegevens naadloos tussen beide systemen kunnen worden uitgewisseld.

Wat zijn de voordelen van de AFAS-WooCommerce koppeling?

Met de AFAS-WooCommerce koppeling hoef je geen order- en productinformatie meer dubbel in te voeren. Ook klantgegevens en voorraadstatus worden (beveiligd) uitgewisseld tussen beide systemen. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten bij het invoeren van gegevens.

Wie kan profiteren van de AFAS-WooCommerce koppeling?

Webwinkels en bedrijven met een webshop, die zowel AFAS Profit als WooCommerce gebruiken, kunnen profiteren van de AFAS-WooCommerce koppeling. De synchronisatie van gegevens levert tijdswinst op en verkleint de kans op fouten, waardoor de kwaliteit van je dienstverlening omhoog gaat.

Waarom zou ik voor improvit kiezen?

Improvit is een officiële AFAS-partner die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van koppelingen tussen AFAS en andere systemen. Klanten kiezen voor improvit vanwege de expertise, directe samenwerking met AFAS, het eigen koppelplatform, service (monitoring en onderhoud inbegrepen) en uitstekende support.

Wat is het improvit koppelplatform?

Het improvit koppelplatform is ons eigen platform waarmee we AFAS-koppelingen ontwikkelen en onderhouden. Klanten krijgen een eigen dashboard met status- en foutmeldingen, e-mailnotificaties en meer. De koppelingen worden proactief door improvit gemonitord en onderhoud en doorontwikkeling zijn inbegrepen. Zo is je WooCommerce-AFAS koppeling altijd up-to-date.

Hoe gaat improvit om met support en onderhoud?

Webshops zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De koppeling tussen AFAS en WooCommerce moet dus altijd goed functioneren. Daarom bieden we proactieve monitoring en onderhoud van alle koppelingen. Mocht er iets aan de hand zijn met de koppeling, dan wordt dit direct opgelost. Daarnaast is onze afdeling technisch support telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Hoe lang duurt het voordat de AFAS-WooCommerce-koppeling is geïmplementeerd?

Improvit heeft een aantal standaard koppelingen ontwikkeld, waardoor deze vlot gerealiseerd kunnen worden. De implementatietijd van de koppeling is afhankelijk van de complexiteit van het bedrijfsproces. Tijdens een vrijblijvend gesprek verkennen we je situatie en wensen, en geven we je een schatting van de benodigde tijd om de koppeling tussen WooCommerce en AFAS te maken.

Kan ik contact opnemen met een gebruiker van de AFAS-WooCommerce-koppeling?

Een aantal klanten van improvit heeft aangegeven hun ervaringen te willen delen met anderen. Neem contact op met improvit om in contact te komen met een gebruiker van de AFAS-WooCommerce-koppeling. Zij kunnen je meer vertellen over hun ervaringen met de koppeling en hoe deze hun bedrijfsprocessen verbetert.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie