Automatisch afletteren met de AFAS Adyen koppeling

  • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
  • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
  • Passende oplossing, standaard of aangepast.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - Adyen koppeling voor je doen?

Met deze koppeling worden, op basis van de Adyen transacties, de openstaande debiteurenposten automatisch in AFAS afgeletterd. Hierdoor is het niet meer nodig om de uitbetaling van Adyen handmatig per transactie uit te splitsen. Naast onderstaande standaard kan de koppeling tussen AFAS en Mollie volledig naar wens ingericht worden. Bijvoorbeeld door het ondersteunen van meerdere valuta's of betaallinks.
Adyen Logo
Succesvolle Transacties
double_arrow

Afletteren openstaande Debiteurenpost

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van Adyen naar AFAS.

€ 129,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.995,-

In dit pakket:

  • Afletteren openstaande posten
  • Inzicht wachtrij & dashboard
  • Inclusief monitoring & support

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast bovenstaand standaard pakket kunnen wij de AFAS - Adyen koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering. ”

Meer weten?

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie