De AFAS Magento koppeling die aansluit op jouw proces.

 • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
 • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
 • Passende oplossing, standaard of aangepast.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - Magento koppeling voor je doen?

Voor deze koppeling kan er gekozen worden uit een aantal standaarden. Hieronder geven we een overzicht van de meest voorkomende koppeling bij onze klanten. Natuurlijk is de koppeling tussen AFAS en Magento volledig naar wens in te richten zodat deze perfect aansluit op jouw proces.
Producten
double_arrow

Artikelen

Verkoopprijzen
double_arrow

Verkoopprijzen

Voorraden
double_arrow

Voorraden

Bestellingen
double_arrow

Verkooporders

Klanten
double_arrow

Verkooprelaties

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van Magento naar AFAS.

€ 79,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.295,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Inclusief monitoring & onderhoud

Uitgebreid

2-way koppeling.

€ 119,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.995,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkooopfacturen
 • Klanten
 • Producten
 • Product Varianten
 • Verkoopprijzen
 • Voorraad
 • Inclusief monitoring & onderhoud

Premium

Prijzen en kortingen per klant (B2B).

€ 149,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 2.995,-

In dit pakket:

 • Verkooporders
 • Verkoopboekingen
 • Verkoopfacturen
 • Klanten
 • Producten
 • Product Varianten
 • Verkoopprijzen per klant
 • Verkoopkortingen per klant
 • Voorraad
 • Inclusief monitoring & onderhoud

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast de bovenstaande standaard pakketten kunnen wij de AFAS - Magento koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering.”

Meer weten?

Neem contact met ons op

AFAS – Magento koppeling

Magento is een populair open-source e-commerce platform dat wordt gebruikt door veel online retailers om hun online winkels te beheren en te runnen. Voor bedrijfsautomatisering en voorraadbeheer zijn de oplossingen van AFAS populair. Veel bedrijven gebruiken deze systemen naast elkaar, maar ze zijn niet automatisch koppelbaar. Hierdoor ontstaat het probleem dat klantgegevens en bestellingen handmatig overgezet moeten worden. Dat is niet alleen veel werk, maar ook foutgevoelig. Gelukkig kan de AFAS-koppeling met Magento  van improvit dit probleem oplossen. Het synchroniseert automatisch gegevens tussen beide systemen, zodat bedrijven hun tijd en middelen kunnen besteden aan het laten groeien van hun online business.

Daarom: de AFAS – Magento koppeling.

Met de koppeling tussen AFAS Profit en Magento zorg je ervoor dat beide systemen eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Dubbele invoer van gegevens, met de bijkomende kans op fouten, wordt hiermee verleden tijd.

De werking van de AFAS – Magento koppeling

Via de koppeling worden producten vanuit AFAS automatisch aangemaakt in Magento. Dit kunnen zowel simpele als configureerbare producten zijn. Start jouw proces in Magento? Geen probleem, dan zorgen we ervoor dat de artikelen automatisch in AFAS worden aangemaakt. Nadat de artikelen ‘verbonden’ zijn worden de prijzen en voorraden ook automatisch bijgewerkt. De voorraad synchroniseren we bijvoorbeeld iedere minuut. Nieuwe bestellingen worden aangemaakt in AFAS Profit, meestal als Verkooporder. Maar de koppeling kan ook direct een (balie-direct) factuur aanmaken of bijvoorbeeld alleen een verkoopboeking (mutatie).

De AFAS-koppeling met Magento controleert of een klant al aanwezig is in AFAS. Zo niet, dan wordt er eerst een nieuwe klant (Verkooprelatie – Debiteur) aangemaakt. Bij zakelijke bestellingen nemen we ook de contactpersonen mee. De ervaring leert ons dat iedere organisatie eigen wensen heeft voor een koppeling. Wij richten een koppeling volledig in op het proces van uw organisatie. Natuurlijk profiteren we wel van bepaalde standaarden en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit maakt dat we een volledig naar wens ingerichte AFAS-Magento-koppeling nog steeds betaalbaar kunnen aanbieden.

FAQ: Veelgestelde vragen over AFAS – Magento koppelingen

Wat is de AFAS-Magento koppeling van improvit?
De AFAS-Magento koppeling van improvit is een softwareoplossing die gegevens tussen de AFAS Profit en Magento systemen synchroniseert. Hierdoor hoeven bedrijven gegevens niet handmatig over te zetten en vermijden ze dubbele invoer en menselijke fouten.

Wat zijn de voordelen van de AFAS-Magento koppeling van improvit?
De voordelen van de AFAS-Magento koppeling van improvit zijn onder andere dat het automatisch gegevens tussen de AFAS Profit en Magento systemen synchroniseert, dat het dubbele invoer en menselijke fouten vermijdt, en dat het bedrijven tijd en middelen bespaart zodat ze zich kunnen concentreren op het laten groeien van hun online business. Het eigen koppelplatform van Improvit biedt een dashboard met status en foutmeldingen en e-mailnotificaties, proactieve monitoring, onderhoud en doorontwikkeling en eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden met andere (AFAS) koppelingen.

Wat zijn de functionaliteiten van de AFAS-Magento koppeling van improvit?
De functionaliteiten van de AFAS-Magento koppeling van improvit zijn onder andere het automatisch aanmaken van producten vanuit AFAS in Magento, het bijwerken van prijzen en voorraden en het aanmaken van nieuwe bestellingen in AFAS Profit. Het kan ook direct een factuur aanmaken of alleen een verkoopboeking, en het controleert of een klant al aanwezig is in AFAS.

Welke opties zijn er voor de koppeling tussen AFAS en Magento?
De koppeling tussen AFAS en Magento kan worden ingericht op het proces van uw organisatie. improvit biedt standaard functionaliteiten en opties, zoals het automatisch synchroniseren van producten (simpel & configureerbaar), prijzen en voorraad van AFAS Profit naar Magento en orders en klanten van Magento naar AFAS Profit.

Waarom zou ik kiezen voor de AFAS-Magento koppeling van improvit?
improvit is AFAS expert en een officiële AFAS Partner met een eigen koppelplatform genaamd Easylink. We werken met een bewezen stappenplan voor een succesvolle samenwerking en bieden uitstekende support via telefoon en mail. Bovendien richten we de koppeling volledig in op het proces van uw organisatie en bieden we proactieve monitoring, onderhoud en doorontwikkeling van het koppelplatform.

Is het koppelen van AFAS en Magento veilig?
Ja, het koppelen van AFAS en Magento met de AFAS-Magento koppeling van improvit is veilig. We maken gebruik van ons eigen koppelplatform, Easylink, die wij zo hebben ontwikkeld dat deze veilig en betrouwbaar is. Ook monitoren we de koppeling actief.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie