Een zorgeloze AFAS - PostNL koppeling

  • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
  • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
  • Passende oplossing, standaard of maatwerk.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - PostNL koppeling voor je doen?

Met de AFAS - PostNL koppeling worden de verzendingen automatisch aangemaakt bij PostNL. Dit kan op basis van de Verkooporders of Pakbonnen. De verzendstatus, inclusief track & trace informatie, kan weer vastgelegd worden in AFAS. Vanuit AFAS kan deze informatie eventueel gekoppeld worden met een webshop.
Verkooporders
double_arrow

Verzending

Verkooporder/Pakbon
double_arrow

Track & Trace

Verkooporder/Pakbon
double_arrow

Verzendstatus

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van AFAS naar PostNL.

€ 49,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 495,-

Basis omvat:

  • Verkooporders
  • Pakbonnen

Uitgebreid

2-way koppeling.

€ 79,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 795,-

Uitgebreid omvat:

  • Verkooporders
  • Pakbonnen
  • Track & Trace
  • Verzendstatus

Standaard waar mogelijk,
maatwerk waar nodig.

Naast de bovenstaande standaard koppelingen maken wij ook maatwerk koppelingen als na inventarisatie blijkt dat dit nodig is. Door de jaren heen hebben we inmiddels talloze maatwerk koppelingen succesvol opgeleverd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support is altijd telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestig door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen bij hen. Door onze AFAS expertise kunnen we ook geavanceerde maatwerk koppelingen maken met AFAS.

Passende oplossing.

Standaard waar mogelijk, maatwerk waar nodig.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken aan de koppeling, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Ons team bestaat uit zeer ervaren AFAS en koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van het mooie softwarepakket AFAS, wat maakt dat we iedere AFAS uitdaging aan kunnen gaan.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering. ”

Meer weten?

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie