Welke AFAS
koppeling zoek je?

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, crm pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS en de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering. ”

Voordelen

De voordelen een AFAS koppeling

Bespaar tijd

Doordat je data niet langer dubbel hoeft in te voeren, bespaar je veel tijd en voorkom je saai en onnodig werk.

Voorkom fouten

Het handmatig overtypen van gegevens is verleden tijd, waarmee onnodige fouten worden voorkomen.

Altijd actueel

Doordat data realtime wordt gesynchroniseerd beschik je altijd over actuele data in alle systemen.

Schaalbaar

Door het automatiseren van processen middels de koppeling is het opschalen van de business eenvoudiger.

Betrouwbare AFAS koppelingen

Als het gaat om AFAS koppelingen, is improvit dé specialist. Als officieel AFAS koppelpartner bieden wij een breed scala aan betrouwbare standaardkoppelingen voor verschillende systemen zoals webshops, betaalplatformen, CRM/marketing automation en logistiek-software. Ons eigen koppelplatform is al meer dan 5 jaar groeiende en inmiddels kunnen we naadloze AFAS koppelingen met tientallen platforms realiseren, van CMS’en en webshop-platformen tot voorraad-, planning- en bezorgingsystemen. Bovendien bieden wij een kant-en-klare B2B webshop, die direct gekoppeld is met je klant-accounts in AFAS. Zo kunnen je klanten snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij jouw proces kunnen verbeteren.

Zo koppelen wij met AFAS

Alle AFAS koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Na de oplevering krijg je toegang tot dit platform. Achter de schermen monitoren we jouw AFAS-koppeling real-time en informeren wij jou waar nodig. Een standaard koppeling wordt geleverd tegen een eenmalig instapbedrag en een maandelijks bedrag. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus bij ons geen langlopende contracten. Voor een maatwerk AFAS-koppeling ontvang je een persoonlijke offerte.

Maak kennis met ons koppelingsplatform

Alle AFAS koppelingen richten we in met behulp van ons eigen koppelplatform. Na de oplevering krijg je toegang tot dit platform. Hier kun je bijvoorbeeld de status volgen en inzicht krijgen in eventuele foutmeldingen. Achter de schermen monitoren we jouw AFAS koppeling realtime en staan we je bij waar nodig.

De voordelen van improvit’s AFAS-koppelplatform:

  • Geen technische kennis noodzakelijk: Ons koppelplatform is ontworpen om je AFAS koppelingen te kunnen beheren, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit bespaart je tijd en geld, en stelt je in staat om snel aan de slag te gaan.
  • Dashboard met status- en foutmeldingen & e-mailnotificatie: Met ons handige dashboard kun je altijd de status van je koppelingen in de gaten houden. Daarnaast ontvang je automatisch e-mailnotificaties bij eventuele foutmeldingen, zodat je snel kunt ingrijpen.
  • Proactieve monitoring door improvit: Wij monitoren jouw AFAS-koppelingen proactief, zodat we eventuele problemen kunnen oplossen voordat ze tot problemen leiden.
  • Onderhoud en doorontwikkeling: Ons koppelplatform wordt voortdurend onderhouden en doorontwikkeld, zodat je altijd kunt profiteren van de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsupdates.
  • Eenvoudig uit te breiden met andere (AFAS) koppelingen: Ons koppelplatform is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden uitgebreid met andere (AFAS) koppelingen. Zo kun je jouw nog verder optimaliseren en automatiseren.

Je software aan AFAS koppelen levert veel op!

AFAS bedrijfssoftware is een complete oplossing voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Het biedt modules voor onder andere financiële administratie, HRM, salarisadministratie, projectadministratie en CRM. Het koppelen van AFAS aan je andere software kan bijdragen aan een efficiëntere, nauwkeurigere en meer succesvolle bedrijfsvoering.

  • Bespaar tijd: doordat je nooit meer data dubbel hoeft in te voeren nu dit automatisch wordt gesynchroniseerd, bespaar je veel tijd en voorkom je saai en onnodig werk.
  • Voorkom fouten: het handmatig overtypen van gegevens is verleden tijd. Op deze manier worden je processen dus geautomatiseerd en onnodige fouten voorkomen.
  • Altijd actuele gegevens: doordat data realtime wordt gesynchroniseerd heb je altijd in alle software actuele gegevens.
  • Maakt opschalen makkelijker: doordat je processen door de koppeling automatiseert en optimaliseert is het opschalen van de business ook eenvoudiger.

Overzicht AFAS koppelingen

Improvit biedt betrouwbare AFAS koppelingen voor een breed scala aan platformen en systemen. Of je nu een webshop beheert, werkt met CRM/marketing automation software of gebruik maakt van logistieke systemen, wij kunnen jouw workflows processen integreren met AFAS. Denk hierbij aan platformen zoals WordPress, Lightspeed, WooCommerce, Salesforce, en TeamLeader, en aan logistieke systemen zoals Routigo en RentmanPicqer. Ook betaalplatformen zoals Mollie kunnen naadloos worden gekoppeld met AFAS. Onze AFAS koppelingen zijn gebouwd om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren, zodat je tijd en geld kunt besparen en meer focus kunt leggen op groei.

Bekijk hierboven het overzicht van de meest voorkomende AFAS-koppelingen. Klik door op jouw koppeling voor meer informatie.

AFAS Label koppelen

Als je bedrijf gebruik maakt van AFAS Label, kan improvit je helpen om het maximale uit je boekhouding te halen. Met onze AFAS Label koppelingen kun je eenvoudig en snel gegevens uitwisselen tussen AFAS Label en andere systemen. Zo voorkom je dubbel werk en houd je je administratie altijd up-to-date. Of je nu AFAS Label wilt koppelen met je webshop, CRM-systeem of logistieke software, improvit heeft de expertise en ervaring om het voor elkaar te krijgen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren met onze AFAS Label koppelingen.

Waarom kiezen voor Improvit?

AFAS Profit is een zeer uitgebreid systeem dat is ontworpen om flexibel te zijn en te kunnen meegroeien met bedrijven van verschillende grootte en sectoren. Als ICT-specialisten wisten wij dat veel bedrijven met verschillende systemen werken voor bijvoorbeeld webshopbeheer, logistiek & planning en marketing automation. Daar zagen we mogelijkheden: door deze systemen met AFAS te koppelen, kan het bedrijf processen flink optimaliseren. Tijdwinst, kostenbesparing, betere kwaliteit leveren (want minder kans op fouten): dat klinkt een ondernemer toch als muziek in de oren? Daarom zijn we in 2017 Improvit gestart. Ons team van gedreven professionals is toegewijd aan het verbeteren van de processen van onze klanten met betrouwbare AFAS-koppelingen. Met ieder ons eigen specialisme weten we telkens weer het maximale uit AFAS Profit te halen.

Bij Improvit vinden we persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Dit houdt in dat we niet alleen helpen bij het realiseren van koppelingen op maat, maar ook na de koppeling beschikbaar blijven voor ondersteuning en advies. Hierbij kijken naar de technische kant van de koppeling, maar ook naar het proces en de doelen van de klant. Als AFAS-specialist en AFAS Partner hebben we 100% focus op AFAS. Zo breiden we iedere dag weer onze kennis en kunde uit om onze klanten nóg beter te kunnen ondersteunen.

Vrijblijvend de mogelijkheden van een AFAS koppeling bespreken?

Met welke AFAS koppeling kunnen we jouw proces verbeteren? Wij staan klaar om jouw AFAS uitdagingen aan te pakken! Onze consultants zijn erop gebrand om uitgedaagd te worden en met creatieve oplossingen te komen. Laat ons weten waar je tegenaan loopt en we gaan graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Vul simpelweg je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie