Automatisch afletteren met de AFAS Mollie koppeling

  • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
  • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
  • Passende oplossing, standaard of aangepast.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - Mollie koppeling voor je doen?

Met deze koppeling worden, op basis van de Mollie transacties, de openstaande debiteurenposten automatisch in AFAS afgeletterd. Hierdoor is het niet meer nodig om de uitbetaling van Mollie handmatig per transactie uit te splitsen. Naast onderstaande standaard kan de koppeling tussen AFAS en Mollie volledig naar wens ingericht worden. Bijvoorbeeld door het ondersteunen van meerdere valuta's of betaallinks.
Succesvolle Transacties
double_arrow

Afletteren openstaande Debiteurenpost

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van Mollie naar AFAS.

€ 49,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.295,-

In dit pakket:

  • Afletteren openstaande posten
  • Inzicht wachtrij & dashboard
  • Inclusief monitoring & support

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast bovenstaand standaard pakket kunnen wij de AFAS - Mollie koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering. ”

Meer weten?

Neem contact met ons op

AFAS koppeling met Mollie

Voor e-commercebedrijven is snelheid en efficiëntie van onschatbare waarde. Als jouw bedrijf gebruikmaakt van het krachtige Mollie-betaalplatform en het veelgeprezen AFAS-systeem, dan hebben we goed nieuws bij Improvit. Onze AFAS-Mollie koppeling is ontworpen om financiële processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Of je nu een online retailer, een webshopmanager of een financieel verantwoordelijke bent, deze integratie is bedoeld om je werk gemakkelijker te maken. De AFAS koppeling met Mollie kunnen we naar wens afstellen op de behoeften van jouw bedrijf. Laten we de mogelijkheden verkennen!

Automatische aflettering van debiteurenposten

Een van de meest opvallende pluspunten van de AFAS-Mollie koppeling is de automatische aflettering van openstaande debiteurenposten in AFAS, gebaseerd op Mollie-transacties. Dit betekent dat je afscheid kunt nemen van het handmatig invoeren van betalingen. De koppeling detecteert succesvolle transacties in Mollie en zorgt ervoor dat de bijbehorende openstaande debiteurenposten in AFAS automatisch worden afgewerkt. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook het risico op financiële fouten.

Maatwerk mogelijk

In directe samenwerking met AFAS hebben we koppelingen ontwikkeld met diverse platforms op het gebied van e-commerce, planning, CRM, logistiek en betaling. Als het aankomt op financieel beheer, heeft elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeften en wensen. Daarom kan de AFAS-Mollie koppeling volledig aangepast worden aan de unieke vereisten van jouw onderneming. Wil je ondersteuning voor meerdere valuta’s? Dat kan. Wil je betalingslinks integreren? Geen probleem. Deze flexibele koppeling geeft je de vrijheid om financiële processen te optimaliseren op jouw eigen manier.

Daarom kies je voor Improvit

Wanneer je kiest voor Improvit, kies je voor een specialist die niet alleen bekend staat om technische expertise, maar ook om toewijding aan klanttevredenheid. Als officiële partner van AFAS software met ruime ervaring in de retailbranche begrijpen we de complexiteit van e-commerce en financieel beheer. We vinden het belangrijk onze klanten te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het voorgesprek en de implementatie in ons eigen koppelplatform tot en met continue monitoring van de koppelingen. Jouw financiële processen zijn in bekwame handen.

Persoonlijk aanbod voor jouw AFAS-Mollie koppeling

De AFAS-Mollie koppeling van Improvit biedt een geautomatiseerde en flexibele oplossing om jouw financiële processen te optimaliseren. Geen gedoe meer met handmatige verwerking en minder kans op fouten. Dit vertaalt zich in verbeterde efficiëntie en precisie, waardoor je meer tijd en middelen kunt vrijmaken om je producten te promoten, topservice te bieden en jouw bedrijf te laten groeien. Is jouw interesse gewekt? We doen je graag een persoonlijk aanbod op basis van een gratis en vrijblijvend gesprek. Onze adviseurs staan tot je beschikking via e-mail, telefoon en bij ons op de zaak in Nunspeet. Zie hiervoor onze contactgegevens, die je ook gerust mag gebruiken voor het stellen van vragen. Laten we je bedrijfsprocessen optimaliseren met een AFAS-Mollie koppeling op maat!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie