De AFAS HubSpot koppeling die aansluit op jouw proces.

 • AFAS Experts, wij focussen ons volledig op AFAS.
 • Geen gedoe, wij zorgen voor een feilloze koppeling.
 • Passende oplossing, standaard of aangepast.
Plan een online demo in

Wat kan de AFAS - HubSpot koppeling voor je doen?

Voor deze koppeling kan er gekozen worden uit een aantal standaarden. Hieronder geven we een overzicht van de meest voorkomende koppeling bij onze klanten. Natuurlijk is de koppeling tussen AFAS en HubSpot volledig naar wens in te richten.
Nieuwe/gewijzigde Klanten
double_arrow

Verkooprelaties

Nieuwe/gewijzigde Contactpersonen
double_arrow

Contactpersonen

Klanten
double_arrow

Gewijzigde Verkooprelaties

Contactpersonen
double_arrow

Gewijzigde Contactpersonen

Producten
double_arrow

Artikelen

Gewonnen Deal
double_arrow

Projecten & Voorcalculaties

Verkooporders & Facturen

Kies het pakket dat bij je past

Basis

Van HubSpot naar AFAS.

€ 89,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.495,-

In dit pakket:

 • Klanten
 • Contactpersonen
 • Inclusief monitoring & support

Uitgebreid

2-way koppeling.

€ 129,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 1.995,-

In dit pakket:

 • Klanten
 • Contactpersonen
 • Inclusief monitoring & support

Premium

2-way koppeling incl. Deals.

€ 149,-

/mnd

+ eenmalige inrichting € 2.995,-

In dit pakket:

 • Klanten
 • Contactpersonen
 • Producten
 • Verkoopprijzen
 • Verkooporders
 • Projecten
 • Voorcalculaties
 • Inclusief monitoring & support

Standaard waar mogelijk,
aangepast waar nodig.

Naast de bovenstaande standaard pakketten kunnen wij de AFAS - HubSpot koppeling naar wens inrichten. We denken graag met je mee over een koppeling die jouw proces volledig ondersteunt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en weten wat dit kost?

Neem contact op arrow_right_alt

Waarom kiezen voor improvit?

Geen gedoe.

Wij zorgen voor een feilloze koppeling.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor alle partijen het snelst en voordeligst is om de inrichting en oplevering van de koppeling door ons te laten uitvoeren. Hierdoor ben jij verzekerd van een snelle en succesvolle oplevering van je koppeling. En ook na oplevering zorgen wij dat de koppeling feilloos blijft werken. Onze support medewerkers zijn telefonisch bereikbaar.

AFAS only.

Wij zijn AFAS experts.

Wij koppelen alleen met AFAS. Hierdoor zijn onze koppelingen efficiënt en kundig gebouwd. Deze kundigheid wordt bevestigd door onze officiële AFAS partnerschap en de registratie van onze koppelingen.

Passende oplossing.

Een standaard of aangepaste koppeling.

Wij kijken altijd naar de "vraag achter de koppeling". Het gaat erom dat de data niet alleen van A naar B wordt gebracht, maar dat de koppeling er voor zorgt dat jullie processen daadwerkelijk slimmer gaan verlopen.

Als dit kan met een standaard oplossing is dat fijn, maar als het nodig is om hiervoor aanpassingen te maken, dan zorgen wij hiervoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren AFAS koppel specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van AFAS koppelingen rondom het orderproces. Denk hierbij aan koppelingen met webshops, CRM pakketten, logistieke software en betaalproviders. Ons team bestaat uit zeer ervaren koppel experts. Met elkaar bouwen we dagelijks aan succesvolle AFAS koppelingen waarmee we onze klanten ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van AFAS én de software pakketten waarmee we koppelen.

Meer over ons arrow_right_alt

“Wij nemen jouw proces als vertrekpunt voor het inrichten van de koppeling. Natuurlijk profiteren we van standaarden waar mogelijk. Dit maakt dat we een koppeling helemaal naar wens kunnen inrichten tegen een gunstige investering.”

Meer weten?

Neem contact met ons op

AFAS koppeling Hubspot

Binnen het bedrijfsleven zijn zowel AFAS als HubSpot veelgebruikte platforms om verschillende aspecten van een organisatie te beheren. AFAS staat bekend om zijn robuuste modules voor ordermanagement, projecten en financieel, terwijl HubSpot uitblinkt in inbound marketing, verkoop en klantenservice. Maar stel je eens voor wat er mogelijk zou zijn als deze twee krachtige systemen naadloos met elkaar zouden samenwerken? Bij Improvit zorgen we voor een AFAS koppeling met HubSpot die naadloos aansluit op jouw processen. Profiteer van de voordelen van onze op maat gemaakte AFAS-HubSpot koppeling en laat handmatig gegevens overzetten achterwege. Ervaar verbeterde efficiëntie en een naadloze samenwerking tussen jouw teams.

Het belang van een AFAS-HubSpot koppeling

Het koppelen van AFAS en HubSpot opent een wereld van mogelijkheden. Het stelt je in staat om bedrijfsgegevens te laten vloeien tussen deze twee platforms, waardoor je operationele efficiëntie wordt gemaximaliseerd en dubbel werk wordt geminimaliseerd. Je kunt marketing-, verkoop- en klantenserviceteams beter laten samenwerken, waardoor je leads effectiever kunt converteren, klanten beter kunt bedienen en de klantervaring kunt verbeteren. Met geautomatiseerde processen wordt alles eenvoudiger, van het bijwerken van klantgegevens tot het genereren van offertes en het beheren van projecten en facturen. Laten we eens kijken wat de AFAS koppeling met Hubspot zoal voor je kan doen.

Wat biedt onze koppeling van AFAS naar HubSpot?

 • Nieuwe/gewijzigde Klanten worden direct Verkooprelaties in AFAS.
 • Nieuwe/gewijzigde Contactpersonen vinden hun weg als Contactpersonen in AFAS.
 • Contactpersonen in AFAS synchroniseren met Gewijzigde Contactpersonen in HubSpot.
 • Producten in AFAS worden omgezet in Artikelen in HubSpot.
 • Gewonnen Deals triggeren automatisch Projecten, Voorcalculaties, Verkooporders en Facturen in AFAS.

Waarom kiezen voor Improvit?

Improvit biedt een op maat gemaakte AFAS-HubSpot koppeling die volledig aanpasbaar is. Onze expertise in het koppelen met AFAS, erkend door officieel partnerschap en registratie van onze koppelingen, zorgt voor efficiëntie en deskundigheid. Bij Improvit draait het niet alleen om het verplaatsen van gegevens van A naar B, maar om het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen, zodat ze slimmer en effectiever verlopen. Met Improvit ben je verzekerd van een vlotte en succesvolle oplevering van je koppeling. Met onze continue ondersteuning ben je er ook van verzekerd dat jouw koppeling feilloos blijft werken. Ons eigen koppelplatform, bewezen stappenplan en diepgaande kennis van AFAS maken ons de ideale specialist om jouw AFAS-Hubspot koppeling te ontwikkelen. Profiteer van onze expertise, directe samenwerking met AFAS en uitstekende klantondersteuning.

Persoonlijk prijsvoorstel voor jouw AFAS-Hubspot koppeling

Wil je ontdekken welke investering nodig is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken? Laat ons je helpen met een vrijblijvend prijsvoorstel voor jouw op maat gemaakte AFAS-HubSpot koppeling. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en komen snel met een persoonlijke aanbieding op maat.

Neem contact op voor een offerte op maat, of plan een online demo in.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie